FLAMESTRK TEE

DU8107

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Drejtuar nga kultura dhe emocioni i lojës kjo bluzë tregon një model të marrë nga vitet ’90 dhe 2000 e cila është bërë nga pambuku i butë.