FLAMESTRK SHORT

DU8106

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester  70% / Pambuk 30%

Drejtuar nga kultura dhe emocioni i lojës këto pantallona të shkurtra tregojnë një model nga vitet ’90 dhe 2000 të cilat janë bërë nga pëlhura e lehtë ndërlidhëse.