FL_360 X GF GRA

DU1184

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliester 100%

Ushtroni më gjatë dhe më shumë në këtë bluzë. Është krijuar për të siguruar lëvizshmëri të lehtë, grafikat në të i ofrojnë një pamje më të lehtë.