FIT SUIT SOL Y

DY5923

SWIM

12.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Rroba banje elegante moderne për fitnes në pishinë. Bërë nga pëlhurë e butë dhe e qëndrueshme me fibra të ricikluara dhe produkte të tjera me bazë najloni.