FIREBIRD TT PB

H35514

ORIGINALS

30.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar  100%

Zemra e adidas Originals, Adicolor është për puristin dhe pionierin. Ajo feston fuqinë dhe origjinalitetin e ADN-së së adidas, dhe kur e veshni këtë jakne Firebird, po bëni të njëjtën gjë.