FIREBIRD TP PB

HN5896

ORIGINALS

46.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Zemra e adidas Originals, Adicolor është përditësim i pantallonave Firebird e mban pamjen besnike me rrënjët e saj, por e rrotullon atë me materiale të ricikluara. Vendosni vulën tuaj në një ikonë dhe në të ardhmen.

Ky produkt është bërë me Primeblue, një material i ricikluar me performancë të lartë i bërë pjesërisht me Parley Ocean Plastic.