FI TECH BB CAP

IP6322

NOT SPORTS SPECIFIC

28.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Pavarësisht nëse jeni në tribuna duke parë ndeshjen ose jeni duke u shoqëruar me miqtë, kjo kapelë adidas e ka kokën të mbuluar. E lakuar paraprakisht dhe e rregullueshme, kjo kapelë bejsbolli është e lehtë për t’u vendosur dhe për t’u larguar. Një distinktiv i vogël në pjesën e përparme i shton stil sportiv pamjes suaj të përditshme.

Ky produkt është bërë me të paktën 50% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.