FAUX LEATHER JK

IV9328

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliuretan: 100%

Me këtë xhaketë adidas, nuk humbisni kurrë një shans për dramë. Duke i dhënë një shenjë shkëlqimit të viteve 2000, përshtatja e tij ekspresive dhe e madhe është punuar me lëkurë artificiale të shkëlqyeshme, me gërvishtje në mëngët për ta çuar atë pak më tej. Është gjithashtu i gjithanshëm pa mundim – veçanërisht me zinxhirët në anët që ju lejojnë të stiloni pamjen sipas dëshirës tuaj. Pavarësisht nëse jeni duke u çlodhur me çiftin tuaj të preferuar të djersitjes ose duke u nisur me një fustan bodycon, kjo e bën shtresën perfekte.