FAST TKO PANT

IC3322

RUNNING

68.00

Përmbajtja e produktit:

Këto pantallona adidas janë bërë për performancë dhe rehati maksimale, nga ngrohja deri në ftohje. AEROREADY kujdeset për lagështinë, ndërsa zinxhirët e kyçit të këmbës mundësojnë ndezjen dhe fikjen e lehtë, madje edhe mbi atletet e vrapimit. Lidhja tërheqëse në belin elastik do të thotë që ju mund të rregulloni përshtatjen dhe detajet reflektuese shkëlqejnë në dritë të ulët. Ruani gjërat tuaja thelbësore në xhepat me zinxhir anësor për t’i mbajtur ato të aksesueshme dhe të sigurta.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 70% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.