FARM DRESS

HS1193

TRAINING

36.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Ky fustan adidas do t’ju çojë kudo që të duhet të shkoni. Printimi i personalizuar i krijuar me etiketën braziliane FARM Rio është një përzierje shumëngjyrëshe e elementeve tropikale dhe trupave në lëvizje. Është pa mëngë të tregosh të gjitha përsëritjet e tua të regjistruara ditën e krahut.

I bërë me materiale 100% të ricikluara, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.