FARM DRESS

IQ4506

TRAINING

55.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Një përzierje moderne e shpirtit të gjallë të Brazilit. Ky fustan adidas x FARM lëviz me ju nga plazhet me diell deri te festivalet. Duke marrë shenja nga trotuaret e mozaikut të Rios dhe valët e valëzuara, printimi kaleidoskopik shfaqet me ngjyra të harlisura dhe forma të valëzuara. I krijuar për jetën në lëvizje, ky fustan i butë dhe i hollë është i lehtë, por plot energji.

Pambuku në këtë produkt është marrë përmes Better Cotton. Better Cotton merret nëpërmjet një modeli zinxhiri të kujdestarisë të quajtur balanca e masës. Kjo do të thotë se Better Cotton nuk është fizikisht i gjurmueshëm tek produktet përfundimtare.