F SHORT

FM2263

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk 100%

Shorce pambuku nga brendi adidas, të përshtatshme për përditshmëri. Ju ofrojnë freski dhe komoditet gjatë gjithë ditës.