F/2 TR PK

B41740

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Atletet F / 2 marrin shenja të thurura nga ingranazhet e shinave. Ato përmbajnë një të sipërme shumë të lehtë me një jakë të lartë dhe një gomë të papërshkueshëm nga uji.