ESSENTIAL S TD

HG3908

ORIGINALS

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Polister i recikluar 30%

Injektoni pak ngjyrë në pamjen tuaj. Nëse është një lloj dite një bluzë e thjeshtë, lërini këto pantallona të shkurtra adidas të bëjnë punën për ju. Ato janë bërë me një përzierje të trashë dhe komode prej pambuku.