ESSENTIAL HOODY

H34652

ORIGINALS

60.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% /Poliestër të ricikluar 30%

Dëshmoni evolucionin e komoditetit me këtë duks adidas i cili përditëson një veshje të zakonshme të të gjitha veshjeve me material prej pelushi të rëndë. Visheni tani, rrokullisni kapuçin , futni duart në xhepa dhe bum, seriozisht komod. Pika bonus për stilin minimalist !