ESSENTIAL HOODY

HK0095

ORIGINALS

Original price was: €60.00.Current price is: €42.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% /Poliestër të ricikluar 30%

Dëshmoni evolucionin e komoditetit me këtë duks adidas i cili përditëson një veshje të zakonshme të të gjitha veshjeve me material prej pelushi të rëndë. Visheni tani, rrokullisni kapuçin , futni duart në xhepa dhe bum, seriozisht komod.