ESSENTIAL CREW

H34645

ORIGINALS

39.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliestër 30%

Minimaliste dhe moderne. Kjo bluzë është punuar nga një lloj pambuku francez për një përshtatje dhe ndjenjë të rehatshme. Një shenjë e vogël dalluese i jep rolin sportiv të adidas.