ESS WL PANTS

JG1435

ORIGINALS

Original price was: €65.00.Current price is: €46.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Leshi i butë dhe një siluetë e lirë bashkohen në këto pantallona adidas Originals, duke krijuar një pamje sportive, por të relaksuar. Qoftë për t’u çlodhur në shtëpi apo për të kryer punë nëpër qytet, përzierja e pambukut ofron rehati të qëndrueshme.