ESS TEE

IB8686

ORIGINALS

Original price was: €38.00.Current price is: €27.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

Ju nuk keni nevojë për shumë kur keni në këtë bluzë adidas. Funksionon po aq mirë me pantallonat camo të lirshme sa me pantallonat  apo xhins. Vazhdoni dhe vendosni një xhaketë – detajet delikate të kontrastit do të shfaqen ende nga poshtë. Ajo shpejt do të bëhet e preferuar për një arsye. Pambuku i butë vishet mirë ditë pas dite, duke u bërë edhe më i butë me kalimin e kohës.