ESS T-SHIRT

IC5277

ORIGINALS

Original price was: €40.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 93%  , / Elastan: 7%

Ndërtimi klasik dhe minimalist i kësaj bluze adidas përmirëson standardin e veshjes së përditshme. Gjuajtjet e përpikta dhe qepjet e shalës plotësohen me një trefoj të vogël të qëndisur për prekjen e fundit. Kur dëshironi një dizajn të përshtatur të bërë për lehtësi të sofistikuar, kjo këmishë e butë prej pambuku premium është zgjedhja juaj.

Produktet tona të pambukut mbështesin kultivimin më të qëndrueshëm të pambukut.