ESS SWEATER

JG1439

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 100%

E vetmja gjë më komode se xhupi juaj i preferuar është ky xhup adidas. Nuk ka nevojë të vendosni mes xhinseve  sepse gjatësia e gjatë ju ka mbuluar. Është elementi i fundit komod sport dhe është mjaft elegant për t’u veshur kudo.