ESS+ SHORTS

IT4284

ORIGINALS

Original price was: €38.00.Current price is: €27.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 67% / Poliester i ricikluar:  33%

Të veshësh është të besosh. Nëse keni qenë në kërkim të pantallonave të shkurtra më të rehatshme ndonjëherë, kërkimi juaj ka përfunduar zyrtarisht. E bërë nga një përzierje e thurur dyshe pambuku, kjo palë adidas është e butë, e qetë dhe e përkryer për t’u marrë me lehtësi. Xhepat e përparmë të ngjitur e mbajnë pamjen të pastër dhe një përshtatje e lirshme do që ju të relaksoheni ashtu siç mendoni. Rregulloni përshtatjen me një kordon tërheqës në belin elastik.