ESS S E HOODIE

BR2592

NOT SPORTS SPECIFIC

18.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 65% / Poliestër i recikliuar 35%

Pas punës së vështirë vjen pushimi. Rivendosni në rehati këtë duks të femrave dhe mund të ndiheni rehat gjat gjithë ditës suaj me aktivitete sportive.