ESS FL CARGO PT

JG1438

ORIGINALS

Original price was: €60.00.Current price is: €42.00.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 70% / Poliester i ricikluar 30%

Qoftë në qytet apo për t’u çlodhur në shtëpi, këto pantallona të buta nga adidas ju ofrojnë rehati. Forma e lirshme dhe xhepat krijojnë një pamje të qetë që ka të bëjë me mbajtjen e ju komod.