ESS AOP TIGHT

B45770

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 73% / Material elastik 27%

Duke përdorur energjinë e rrugëve të sotme, këto hellanke tregojnë detaje të thjeshta por të guximshme të markës. Janë dizajnuar që të përshtaten mirë dhe me stil. Shiritat anash i shtojnë një stil unik.