EQT SUPPORT RF

CQ2420

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Frymëzuar nga pamja e cilësisë së mirë të ’91 EQT Support, ky version aktualizon dizajnin për ditët e sotme. Pjesa e sipërme e tekstilit të zgjatur jep një ndjenjë të lezetshme dhe mbështetëse.