EQT SUPPORT MID ADV

DB3562

ORIGINALS

50.00

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

Frymëzuar nga pamja e cilësisë së mirë të ’91 EQT Support, ky version aktualizon dizajnin për ditët e sotme. Pjesa e sipërme e tekstilit të zgjatur jep një ndjenjë të lezetshme dhe mbështetëse.