EP/SYST. BP30

H64753

TRAINING

56.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar 100%

Dita juaj mund të jetë e ndërlikuar. Thjeshtoje me këtë çantë shpine trajnimi adidas të krijuar për të menaxhuar të gjitha pajisjet tuaja. Ndarja kryesore e bollshme mban rrobat e stërvitjes, këpucët dhe gjërat e tjera të domosdoshme për palestrën. Një xhep i veçantë i mbushur e mban laptopin tuaj të sigurt dhe mëngët e rrëshqitshme ofrojnë akses të lehtë te sendet e vogla. Rripat e shpatullave me susta thithin goditjen, kështu që shpina juaj nuk është e nevojshme. Paketoje, kape dhe shko.