ENERGY CLOUD 2

B44751

RUNNING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstik sintetik

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto atlete me ajër të rrjedhshëm ju ndihmojnë të bëni  hapin tuaj më të mirë me një ndërtim të lehtë, fleksibël. Një jastëkë ultra-i butë mesatar bën që çdo ulje apo ngritje gjatë vrapit të jetë shumë fleksibël dhe e barazpeshuar.