EL SFT POLY SHRT

AJ3049

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Poliester 100%

Nga ngritja në kardio dhe gjithçka në palestër, këto shorce të shkurtra për burra me teknologjinë Speedwick ndihmojnë ta mbani stërvitjen tuaj të rehatshme me pëlhurën e tyre të butë.