E PLN S PNT FT

DU0370

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  70% / Poliester i recikluar 30%

Qëndroni në stilin sportiv edhe pas stërvitjeve. Këto trenerka të përshtatshme kanë një logo të vogël për një pamje moderne. Ata janë bërë nga një pambuk dhe pëlhurë poliesteri të recikluar për një ndjenjë të butë.