E PLN FZ FT

DU0383

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  70% / Poliester i recikluar 30%

Ky duks i meshkujve ju kthen në vitet 90 duke ju dhënë një rehati të përditshme dhe ngrohtësi në ditët e ftohtë.