E 3S PO FT

DU0498

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:  

Pambuk  70% / Poliester i recikluar 30%

Komoditet përtej fushës së lojës. Ky duks i thjeshtë ka 3-vija sportive dhe një logo të vogël.