DURAMO SL EL I

IG2432

RUNNING

Original price was: €40.00.Current price is: €28.00.

Përmbajtja e produktit:

Koha e lojës nuk është ndjerë kurrë më argëtuese apo çliruese. Këto atlete për foshnja nga adidas ofrojnë rehati të lehtë dhe mbështetje për aventurat e të voglit tuaj. Dantella elastike dhe një rrip i sipërm me grep dhe lak i mbajnë këmbët e tyre të mbështjella me rehati, ndërsa jastëku LIGHTMOTION thith ndikimin me çdo kërcim dhe kërcim. Një shollë e jashtme prej gome që nuk shënon siguron kapje në mënyrë që ata të mund të bëjnë rrathë rreth jush pa u shqetësuar.

Ky produkt përmban të paktën 20% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe varësinë tonë në burime të kufizuara dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.