DROP STEP

EE5220

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë

Pjesa e poshtme: Gomë

Godit trotuaret në këto atlete stil basketi. Këto atlete datojnë në fillimin e viteve ’80 dhe ’90. Si fillim janë mbathur për lojë basketi, ato tani janë bërë stil i përditshëm jetese. Kanë të insertuar EVA- një lloj mase e butë që siguron rehati gjatë gjithë ditës.