DRESS

HM2121

ORIGINALS

63.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 93%  Poliestan 7%

Bëhu gati në sekonda. Kjo është bukuria e këtij fustani adidas. Thjesht vesheni  dhe do të keni pamje mahnitëse.