DRESS

H11516

ORIGINALS

70.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Kur dita kërkon stil rastësor? Xhins është gjithmonë përgjigja. Përshtatshmëria e hollë lajkaton formën tuaj dhe shiritat delikatë lejojnë që dielli të shkëlqejë mbi supet tuaja. Vishni atë gjatë fundjavës ose çojeni për një natë jashtë.