DREAMBLEND FZ HOODIE

H49870

TRAINING

90.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk: 81%  /Poliester i ricikluar:  11%  / Elastan: 8%

Pasi të lidhni zinxhirin në këtë duks për meshkuj Reebok, mund të mos dëshironi ta hiqni atë. ndonjëherë. Është bërë nga pambuku super i butë DreamBlend me shtrirje të integruar që të mund të lëvizni lirshëm. Pëlhura Speedwick ju mban të freskët dhe të thatë për gjithë kohëzgjatjen.