DISNEY TEE

HF4932

ORIGINALS

36.00

Përmbajtja e produktit:

Pambuk 100%

Shijoni çdo sekondë rreth miqve tuaj më të mirë. Kjo bluzë adidas x Disney është plot frymë kolektive, me një grafikë tërheqëse në pjesën e përparme të Mickey, Donald dhe Goofy duke bërë një vrapim së bashku.