DFB H JSY

HJ9606

FOOTBALL/SOCCER

63.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Një vështrim për të nxitur impulset. I vendosur mbi zemër dhe i detajuar në ngjyrë ari, një distinktiv i thurur i ekipit zë në qendër të vëmendjes këtë fanellë futbolli të Gjermanisë adidas. Një ndryshim drejtimi për bluzat moderne, ai shirit vertikal i guximshëm është i mbushur me ADN-në e ekipit kombëtar. Panelet rrjetë dhe AEROREADY që largojnë lagështinë bashkohen për t’i mbajtur fansat rehat.