DEPORTIVO II TF J

HP2520

FOOTBALL/SOCCER

Original price was: €35.00.Current price is: €25.00.

Përmbajtja e produktit:

Sistemi asimetrik i shtrëngimit
Pjesa e sipërme sintetike me zona qepjeje të ngritura për kontroll të shtuar
Taban prej gome me dizajn specifik për fusha me bar artificial

Atlete të rehatshme futbolli për të treguar aftësitë tuaja në barin ARTIFICIAL
Platforma perfekte për lojën tuaj. Këto atlete futbolli adidas për fëmijë kanë një sipërme të butë sintetike me qepje të ngritur në pjesën e përparme të këmbës për prekje më të sakta dhe një sistem lidhëse asimetrike për goditje më të sakta. Thembra e dizajnuar në mënyrë anatomike dhe gjuha e shpuar sigurojnë rehati në çdo kohë. Thonja e gomës ofron kapje të pamposhtur në barin artificial.