DENIM CARGO

IV9345

ORIGINALS

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Xhinse: 100%

Këto pantallona  adidas sjellin dramën e viteve 2000 dhe e bëjnë atë me xhins. Silueta e tyre ekspresive është e lirshme përmes këmbëve, me buzë të rregullueshme që mund të lihen të hapura për t’u veshur me taka të larta ose të ngushtuara për të krijuar një formë më voluminoze tullumbace. Ju mund ta bëni atë një pamje të plotë Y2K duke rritur në pamjen tuaj – lidhëzat në rrip ju krijojnë një bazë të mirë. Sido që t’i stiloni këto pantallona , 3-Stripes ndezin një trashëgimi të pagabueshme të Adidas.