DEEP THREAT PRIMEBLUE C

GZ0111

BASKETBALL

Original price was: €55.00.Current price is: €39.00.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Tekstil

Pjesa e poshtme: Gomë

E përkryer për shesh lojërash. Këto atlete basketbolli adidas kanë një shtrojë të mesme të jastëkuar që u jep fëmijëve komoditetin e nevojshëm për të luajtur fort. Rripi e bën të lehtë për atletët në rritje të fitojnë përshtatshmërinë e tyre dhe të qëndrojnë të kyçur kur ngrihen nga thellësia.