DAROGA PLUS LEA

B27271

OUTDOOR

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Pjesa e epërme: Lëkurë sintetike

Pjesa e poshtme: Gomë

Këto çizme të lehta për meshkuj përshtaten në ambiente të jashtme falë formës mbrojtëse që e kanë, mbështetëse ADIPRENE  për lëvizje më të sigurt duke iu përshtatur thembrave dhe me një mbulesë të jashtme të thyeshme.