DANZ BIK SET

HS5404

SWIM

Original price was: €60.00.Current price is: €42.00.

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 85% / Elastan:  15%

Këto bikini adidas përfshin një bluzë me një shpatull dhe pantallona të shkurtra të larta.
Pëlhura e butë ka shumë shtrirje për t’ju lejuar të lëvizni lirshëm brenda dhe jashtë pishinës. Sutjena vjen me jastëkë të lëvizshëm për mbështetje dhe mbulim të lehtë.

I bërë me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 70% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.