DAILY BP II

HM9153

NOT SPORTS SPECIFIC

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Dimensionet: 28 cm x 46 cm x 16 cm

Një çantë shpine e thjeshtësuar për përdorim të përditshëm.
Merrni laptopin tuaj. Hidhe një xhaketë. Mos harroni një shishe me ujë. Kjo çantë shpine adidas është partneri juaj i besueshëm për udhëtimet e përditshme. Rrëshqisni rripat e shpatullave dhe bëjeni të ndodhë