D4T WARM PT

HD3570

TRAINING

60.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 92%  / Elastan: 8%

Trenerka të ngrohta  REFLEKTUESE NXEHTËSISË TË BËRA PJESË ME MATERIALE TË RICIKLUARA.
Dilni edhe kur temperaturat bien. Do të ndiheni ngrohtë dhe gati për veprim kur të vishni këto pantallona stërvitore adidas. Një printim i veçantë në brendësi ju kthen nxehtësinë e trupit tuaj për t’ju mbajtur komod. Pavarësisht se sa fort e shtyni veten, do të ndiheni të thatë sepse AEROREADY thith lagështinë. Xhepat me zinxhir sigurojnë gjërat tuaja thelbësore, kështu që ju mund të përqendroheni në stërvitjet tuaja.

I krijuar me një sërë materialesh të ricikluara dhe të paktën 60% përmbajtje të ricikluar, ky produkt përfaqëson vetëm një nga zgjidhjet tona për të ndihmuar në përfundimin e mbetjeve plastike.