D4T PANT

IK9724

TRAINING

70.00

Përmbajtja e produktit:

Themeli i çdo rutine palestre është pajisja e duhur. Këto pantallona stërvitje adidas janë bërë me teknologjinë AEROREADY që thith lagështinë për t’ju mbajtur të thatë gjatë intervaleve më të vështira ose qarqeve të peshave. Xhepat me zinxhir vendosin në mënyrë të sigurt çelësat dhe gjërat e tjera thelbësore, në mënyrë që të përqendroheni në rritjen e përsëritjeve tuaja.

Ky produkt është bërë me të paktën 70% materiale të ricikluara. Duke ripërdorur materialet që janë krijuar tashmë, ne ndihmojmë në reduktimin e mbetjeve dhe mbështetjen tonë në burime të fundme dhe zvogëlojmë gjurmën e produkteve që prodhojmë.