D4R TEE MEN

HC9836

RUNNING

45.00

Përmbajtja e produktit:

Poliester i ricikluar: 100%

Ditë e re. Mundësi e re për të ndjekur qëllimet tuaja të vrapimit. Vishni këtë maicë adidas dhe kaloni kilometrat me AEROREADY që thith lagështinë për t’ju mbajtur të thatë. Pëlhura e butë ndihet e lehtë dhe e rehatshme.