D2M TEE HT

BK0933

TRAINING

This product is currently out of stock and unavailable.

Përmbajtja e produktit:

Poliestër 100%

Krijuar me pëlhurë për t’ju mbajtur të thatë dhe të rehatshëm, kjo bluzë për meshkuj do t’ju ndihmojë gjatë stërvitjes tuaj të rradhës.